Mød vores beboere!

Salon Højbro Plads er et kontorfællesskab hvor vi ønsker at skabe  rum for gode samtaler og møder mellem mennesker, der ellers ikke ville have mødt hinanden. Udover vores faste beboere har vi tilgængelige kontorpladser til venner af huset, medlemmer og gæster.

Det meningsfulde arbejdsliv

Det meningsfulde arbejdsliv arbejder for flere meningsfulde arbejdspladser med mere hjerte, mindre kontrol, flere pauser og mindre travlhed. Missionen kommer ud via podcast, samtalesalon og fællesskab.

Samtalesaloner

Podcast


BETRUST 

Betrust er sat i verden for at skabepositive forvandlinger & bedre arbejdspladser gennem spilbaseret refleksion.


Psykologisk tryghed og tillid er kernen i vores arbejde og vores produkter. 

Læs mere


Leadership Agents

Leadership Agents arbejder med sammensætning og coaching af teams med udgangspunkt i såvel individets som teamets samlede talentprofil. Derudover udbyder Leadership Agents personlig sparring med udgangspunkt i den personlige talentprofil.

Læs mere


Restart Agile

Restart Agile tilbyder rådgivningsydelser inden for agil organisationsudvikling og bæredygtig ledelse. Vi bruger en enkel tilgang til at opnå fremragende resultater ved at følge en cyklisk organisatorisk rytme og 4 enkle principper.

Læs mere


Angella Invest

Angella Invest er Danmarks  største fællesskab for kvinder der investerer i startups & scaleups

- og for kvinder, som gerne vil i gang.

Ved at dele viden og uddanne flere kvinder i angel investeringer, kan vi sammen fremme større diversitet i iværksætteri og virksomhedsledelse.

Læs mereSelectionf

SelectionF bygger broer mellem kvindelige kandidater og moderne bestyrelser.

Læs mere


Bestyrelsen Gentænkt

Bestyrelsen Gentænkt er et initiativ til at inspirere og udfordre den bestående forståelse for, hvad en bestyrelse KAN, MÅ og SKAL og på den måde skabe plads for fornyelse. Vi tilbyder bestyrelser at bygge bro mellem de eksisterende spilleregler og det mærkbare rum. Vi lærer bestyrelsen at have øje på kulturen i virksomheden, ikke mindst ledelseskulturen. 

Læs mere